Dienstverlening voor patiënten

Hoe werkt het, in het kort

  • U boekt een huisarts, in uw eigen taal
  • Daarvoor heeft u een verwijsbrief van uw eigen huisarts nodig, waarin een verwijsnummer staat, die u nodig heeft bij het boeken
  • Heeft u geen verwijsbrief? Dan mag u maximaal één keer gebruik maken van een consult via AlloMedics
  • Het gesprek vindt plaats via videobellen and duurt normaal gesproken een half uur. Als videobellen geen optie is voor de patient, dan is een gewoon telefoongesprek ook mogelijk.
  • Na afloop van de consulten in uw eigen taal zal uw eigen huisarts, met uw toestemming, een verslag ontvangen
  • Ook zonder verzekering kunt u een consult aanvragen

In uw eigen taal met een huisarts spreken

Als u met gezondheidsvragen bij een dokter komt, spreekt u het liefst in uw eigen taal. En het is het fijnste wanneer uw huisarts dat ook doet. Dat is de basis voor vertrouwen. Helaas is dit niet altijd mogelijk. Daarom bestaat AlloMedics.

Bij AlloMedics kunt u tijdelijk terecht bij een huisarts in uw eigen taal, via een beeldbelgesprek. Na verwijzing van uw eigen huisarts kunt u online een consult boeken. Bij de huisarts van AlloMedics heeft u 30 minuten de tijd per consult en kunt u uw verhaal vertellen. Aan de hand van de informatie die u hebt gegeven, samen met de informatie die is ontvangen vanuit de eigen huisarts, zal de huisarts van AlloMedics gericht met u in gesprek gaan.

Het video-belgesprek can worden gedaan met een computer, tablet of smartphone.

U heeft een verwijzing

Heeft uw eigen huisarts u doorverwezen naar AlloMedics? Dan kunt u een afspraak maken via ons systeem.

U heeft geen verwijzing

Het kan voorkomen dat u nog geen verwijsbrief hebt van uw eigen huisarts. Dit kan. U bent dan welkom om één keer een consult te boeken.

Daarna hebben we alsnog een verwijsbrief nodig. Dit doen we omdat de zorg die wij leveren aanvullend is op de zorg die u van uw eigen behandelaren krijgt. Alleen met een verwijsbrief van uw eigen huisarts weten wij wat er precies aan de hand is. Hiermee weet de huisarts van AlloMedics wat er precies speelt en kan u dan ook zo gericht mogelijk ondersteunen.